Martin (groter konijn, buiten)

Omschrijving

Martin zoekt een stabiele plek! 

Deze wat grotere jongen is bij een benzinepomp gevonden, hij liep hier los en was dus blijkbaar niet meer welkom thuis. We schatten dat hij nog een jaar moet worden. 
Hij is een beetje puberaal aan het doen en zoekt de grenzen op. Het ene moment heeft hij veel zin in aandacht en blijft hij heerlijk zitten voor een aai. Het andere moment doet hij heel bazig en wil hij je met een hapje op een plek zetten. Wanneer hij in het speelveld mag geniet hij hier zichtbaar van, hij vindt het heerlijk om lekker rond te rennen en alles te verkennen. Als wij in dit veld gaan lopen wanneer hij los is, dan komt hij snel achter ons aangerend en niet altijd met vriendelijke bedoelingen :) Hij wil dan wel eens naar onze enkels happen. Ook dit heeft weer een groot deel met zijn leeftijd te maken denken wij, hij is zijn grenzen aan het verkennen en is territoriaal. 
Een nieuwe eigenaar moet hier rekening mee houden en dit met hem opbouwen en vooral niet bang voor hem zijn. Het is namelijk echt wel een schatje die het heerlijk vindt om te kroelen! 

Verder is het een vrolijke jongen die het heerlijk vindt om bezig te zijn. Hem bezig blijven houden met bijvoorbeeld voerspellen zou super zijn, mentale uitdaging is heel belangrijk voor hem. 

Mag hij kennismaken met jouw dame?  
We horen het graag! 

Let op: voor wij een kennismaking tussen de dieren plannen zien we altijd graag hoe ze komen te wonen. Een foto kan worden gestuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl op elke mail komt een automatisch antwoord, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. We leggen je graag uit hoe we werken en wat de procedure is!

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht