Dinky en Lien (buiten of binnen)

Omschrijving

Leuk stel zoekt een fijne plek! 

Dinky en Lien zijn een beetje oude bekenden. 
Lien is hier namelijk al eens eerder in de opvang geweest, zij kwam in december 2020 als zwerver bij ons binnen. Dinky kwam in februari dit jaar bij ons op koppelvakantie en heeft toen Lien uitgekozen als zijn nieuwe vriendin. Nadat ze thuis gesetteld waren is er thuis iets veranderd waardoor het voor de eigenaar niet meer mogelijk was om konijnen te houden. Er is besloten om de konijnen naar ons te brengen zodat we een nieuw huisje konden gaan zoeken voor ze. 

Dinky en Lien zijn erg close en dus ook veel samen te vinden. Dinky is geboren in maart 2016 en van Lien is de geboortedatum onbekend maar we verwachten dat zij in het voorjaar van 2020 geboren zal zijn.
Het zijn vriendelijke konijnen die nieuwsgierig bij je komen kijken als je in de buurt bent. Een aai krijgen vinden ze helemaal prima. Ze vinden het leuk om bezig te zijn en lekker uit te rusten op z'n tijd! 

Bij wie mag dit stel komen wonen?

Let op: voordat we een afspraak maken om kennis te komen maken met de konijnen zien we graag een foto van het verblijf dat beschikbaar is. Een foto kan worden gestuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl heb je nog geen verblijf? Wij vertellen je graag wat konijnen nodig hebben! Stuur ons ook daarvoor gerust een mailtje of bel ons even op tussen 13:00 en 16:00uur.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht