Guz (groter konijn, buiten)

Omschrijving

Knappe vent zoekt een fijne plek! 

Guz is helaas niet voor de eerste keer bij ons. Zijn eerste keer was namelijk in augustus 2019. Hij is toen bij ons gebracht omdat de verkoper hem als voer aangeboden had. De brenger kon dit niet aanzien, heeft hem gekocht en bij ons gebracht zodat hij een veilige toekomst tegemoet kan gaan. Hij is bij ons gekoppeld aan een leuke dame en toen als setje vertrokken in januari 2020.
Helaas zijn ze samen terug gekomen en ging het met zijn vriendinnetje niet heel goed. Ze is uiteindelijk geëuthanaseerd en toen zat hij alleen. Hij moest hier echt even van bijkomen en was ook erg boos op alles en iedereen. Het is ook niet niks.. eerst verhuizen en dan je vriendinnetje verliezen. Inmiddels is hij van alles een beetje bijgekomen en zien we hem weer terug zoals hij is. Namelijk een lieverd! 

Hij komt altijd enthousiast kijken wanneer je in de buurt bent, hij staat dan rechtop tegen de rand van zijn verblijf om aandacht te zoeken.
Een aai kan hij wel waarderen maar hij moet je hiervoor wel altijd even kennen en de tijd krijgen om te wennen. 
Guz is ongeveer geboren in april 2019 is onze schatting, want zeker weten doen we het niet. Maar de eerste keer dat hij bij ons kwam was hij nog klein. Inmiddels is hij zeker niet meer klein ;) Het is geen reus hoor, maar hij is wel groter dan gemiddeld. 

Komt jouw dame met hem kennismaken tijdens een koppelvakantie? 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht