Henri (rex konijn binnen)

Omschrijving

Leuk mannetje zoekt een huisje die hem begrijpt! 

Henri is een leuk kereltje die het heerlijk vindt om bezig te zijn. Wanneer hij je kent en de situatie stabiel is dan is hij best nieuwsgierig en komt wel bij je kijken, soms mag hem dan zelfs uitgebreid aaien, hier geniet hij dan zichtbaar van. Echter heeft hij het hier niet zo heel erg naar zijn zin en wordt hij erg onzeker van benadering. Hij gaat dan gooien met iets wat in de buurt ligt of hij gaat naar je krabben/dreigen. Dit komt vermoedelijk ook deels door de beperkte ruimte die hij hier beschikbaar heeft. 
Hij mist één van zijn oogjes, deze is verwijderd omdat er een bacteriële infectie in zat. Dit zorgt er voor dat hij natuurlijk aan één kant blind is en daarom wel eens kan schrikken als je zomaar aan die kant komt. Verder doet hij het hartstikke goed, vindt hij het heerlijk om rond te rennen in het speelveld en kijkt nieuwsgierig naar wat er allemaal gaande is. 
Henri heeft een rex vachtje, dit zorgt ervoor dat hij niet buiten kan wonen op het moment dat er kans is dat hij nat wordt van de regen. 

Komt jouw dame kennis met hem maken tijdens een koppelvakantie?

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht