Otto (rex dwerg, binnen)

Omschrijving

Dwergrex zoekt een fijne plek! 

Otto is hier komen wonen omdat hij op straat is gevonden samen met een andere ram. Ze hadden flink wat krassen en wonden op hun lijf, misschien hebben ze dit bij elkaar gedaan of zijn ze iemand anders tegen gekomen die ze toegetakeld heeft. 
Inmiddels zijn de wondjes en krassen genezen en is hij er helemaal aan toe om een eigen maatje te vinden. Hij heeft een fluweel zacht rex vachtje, hierdoor is hij niet zo geschikt om buiten te wonen. Dit heeft niet met de kou te maken maar wel met de eventuele regen, de regen zal namelijk dwars door zijn vacht gaan en hier kan hij erg ziek van worden. 
Otto is een vriendelijke kerel die altijd even wat tijd nodig heeft om te wennen. Hij laat zich prima aaien als hij je kent en kan hier dan ook wel van genieten. Wanneer hij je nog niet goed kent, kan hij een beetje teruggetrokken reageren. 
We weten helaas niet hoe oud hij is, maar we schatten nog niet heel erg oud. 

Komt jouw dame kennismaken met deze knappe verschijning tijdens haar koppelvakantie? 

Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door. 
Door de grote aanvraag voor koppelvakanties hebben wij een wachtlijst voor het koppelen van konijnen.

De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de wachtlijst. Ze zijn dus niet gelijk beschikbaar als je een nieuwe aanvraag doet. Ze staan zichtbaar omdat het momenteel niet mogelijk is om de opvang fysiek te bezoeken en zo kunnen er toch voorkeuren aangegeven worden wanneer een konijn hier gebracht wordt voor de koppelvakantie.
Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of stuur ons een mail over welke setjes er beschikbaar zijn.

Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! 

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas momenteel niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! 

We hebben niet gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht