Malou, Maxime, Melody en Marrit

Omschrijving

Malou en haar kids zoeken een plek met geduld! 

Arme jonge Malou.. hoogdrachtig werd zij op straat gezet met kooi en al. Ze is gelukkig door de dierenambulance opgehaald en bij ons gebracht. Hier is ze in alle rust bevallen op 26-6-2021 van een leuk stel kinderen. Een deel daarvan heeft al een plekje gevonden maar zijzelf en haar dochters Maxime, Melody en Marrit zijn nog op zoek naar een fijne plek. 
Op het moment zijn het geen stoere ratjes, ze vinden alles heel erg spannend en eng. Ze zijn wel vriendelijk en laten het toe om opgetild te worden, maar hier houden ze gewoon (nog) niet zo van. Als je je hand in de buurt houdt komen ze wel snuffelen en rennen ze snel weer weg om vervolgens weer te komen snuffelen. Er zal dus flink moeten worden gewerkt aan het vertrouwen. 

We zoeken een plekje met veel geduld en liefde. Een plek waar ze het liefste samen kunnen blijven, maar ze zijn ook per 2 te adopteren. 

Mogen ze bij jou komen wonen?
Alle 4 tegelijk op de foto ging niet lukken door alle bewegingen ;)  Dus ze staan allemaal los op de foto. 

Let op: voor wij een kennismaking/adoptie inplannen zien we graag hoe de dieren komen te wonen. Een foto van het verblijf ontvangen we graag per mail. knaaghof@dierenbescherming.nl op elke mail komt een automatisch antwoord, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 

Heb je nog geen verblijf? Wij vertellen je graag wat ze nodig hebben om gelukkig te zijn! Aarzel niet om ons hiervoor te contacten. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht