Nijn en Teddy

Omschrijving

Leuk duo zoekt een plekje! 

Nijn en Teddy zijn hier komen wonen omdat er thuis niet meer voor ze gezorgd kon worden. Teddy is boren in juni 2016 en Nijn in mei 2017. Ze kwamen hier met hun drie volwassen dochters, want de eerste keer dat ze elkaar ontmoet hebben in hun vorige huis, was hij nog niet gecastreerd. (Nijn is de kleinste ;)) Na dit nestje is hij wel gelijk gecastreerd. Hun dochters hebben inmiddels allemaal een fijne plek gevonden dus het wordt tijd dat ook dit leuke stel ons kan gaan verlaten. 

Het zijn vriendelijke konijnen die echt aan de situatie moeten wennen. Ze komen niet gelijk naar je toe voor aandacht maar vinden het wel prima als je bij ze in de buurt zit en wat lekkers geeft. Wanneer ze je een beetje kennen mag je ze een aai geven en vooral Teddy kan hier wel van genieten. Nijn is iets voorzichtiger maar is ook een schat! Ze zijn echt dol op elkaar en veel samen te vinden. Het is een leuke combinatie waar wij elke dag weer een glimlach van krijgen. 

Wie heeft er een fijne plek voor deze leuke konijnen? 

Let op: 
Voor wij een kennismaking inplannen zien we graag hoe ze komen te wonen. Een foto van het verblijf kan worden gestuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl op elke mail komt een automatisch antwoord. Komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? We vertellen je graag wat konijnen nodig hebben om gelukkig te zijn!

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht