Hoepla en Lis

Omschrijving

Leuk stel zoekt een plek waar ze mogen wonen! 

Hoepla en Lis zijn los van elkaar in de opvang gekomen. Beide zijn op straat in hun eentje gevonden.. Hoepla toen hij nog maar net 4 weekjes oud was misschien.. en Lis toen ze ietsje ouder was, maar ook nog steeds erg jong. Hoepla is vermoedelijk in mei 2021 geboren en Lis in april 2021. 
We hebben ze hier in de opvang kennis laten maken met elkaar en het bleek goed te klikken! Het zijn allebei vriendelijke nieuwsgierige konijntjes die altijd wel even bij je komen kijken. Een aai kunnen ze wel waarderen maar ze moeten wel altijd even wennen. 
Het zijn actieve konijnen die het leuk vinden om dingen te ontdekken. Ze laten ons regelmatig zien hoe hard ze kunnen rennen, maar daar zijn ze natuurlijk ook nog wel jong voor. 

Let op: voor wij een kennismaking afspreken zien we graag hoe de konijnen komen te wonen. Een foto van het verblijf kan worden gestuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl op elke mail komt een automatisch antwoord. Komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. Heb je nog geen verblijf? Wij vertellen je graag wat konijnen nodig hebben om gelukkig te zijn! 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht