Brechje (buiten)

Omschrijving

Brechje heeft een eigen mening! 

Deze dame is hier helaas niet voor de eerste keer, ze kwam in december 2020 hier voor de eerste keer omdat er thuis geen ruimte voor haar was. Ze is geplaatst geweest, maar ze bleek toch niet helemaal de juiste match. 

Brechje is niet de allermakkelijkste, ze heeft een pittig karakter en wil gewoon graag haar eigen ding doen. Wel is ze erg nieuwsgierig! 
Ze zit niet zo op aandacht of aaien te wachten. Wanneer je jezelf opdringt kan ze wel een beetje boos tegen je doen, ze kan ook wel eens een hap uitdelen als iets haar niet aanstaat. 
Ze vindt het heerlijk om in ons speelveld te rennen en geniet hier zichtbaar van, heerlijk die ruimte! Ze is wat dat betreft een heerlijke enthousiaste meid en ze is heel leuk om naar te kijken. We denken dat wanneer ze haar eigen plekje heeft met een leuk vriendje en mensen die een beetje begrip voor haar hebben, dat ze een heel leuk tuingenootje is die ook heel gezellig kan zijn/worden. Ze heeft het hier in de opvang ook gewoon niet zo heel erg naar haar zin met al die verschillende mensen. 

Komt jouw gecastreerde heer op koppelvakantie en mag hij Brechje ontmoeten?
We horen het graag!

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht