Bettine (buiten)

Omschrijving

Bettine wil begrip! 

Deze dame is bij ons komen wonen nadat iemand anders dan de eigenaar aan de bel trok dat het niet zo goed ging met de verzorging thuis. Ze is toen bij ons gekomen en nu zoeken wij een fijne plek! 
Bettine moest in het begin heel erg wennen aan de situatie en aan ons. Ze bromde naar ons bij elke benadering maar toch bleef ze ook erg nieuwsgierig. Inmiddels is ze veel meer op haar gemak en mogen we haar een aai geven waar ze heel erg van geniet en komt ze nieuwsgierig kijken wat we aan het doen zijn. Niet altijd hoor want soms heeft ze hier gewoon geen zin in, dan gaat ze weg. Het is dus wel een dame die echt de tijd en ruimte nodig heeft om aan jou en de nieuwe situatie te wennen. Dan heb je er een heel leuk vriendinnetje aan! 
Hoe oud ze is kon niemand ons vertellen helaas. Vermoedelijk is ze rond de 3 jaar. 
Ze vindt het heerlijk om lekker op verkenning te gaan. 

Mag ze rustig bij jou komen wonen en wennen? Misschien kan jouw ram dan op koppelvakantie komen voor haar. 

Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door. 
Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! Dit doen wij door een koppelvakantie. 
Het zou kunnen dat we een wachtlijst moeten hanteren voor een koppelvakantie. Vraag ons naar de actuele informatie. 

De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de koppelvakanties. Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn. Ze staan zichtbaar omdat het momenteel niet mogelijk is om de opvang fysiek te bezoeken en zo kunnen er toch voorkeuren aangegeven worden wanneer een konijn hier gebracht wordt voor de koppelvakantie.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! Je kunt helaas momenteel niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken.

We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 7 tot 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen samen. Dit ligt net aan de match en het karakter van de konijnen. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pensionkosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2. Rammen dienen gecastreerd te zijn. 

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of vraag ons welke setjes er beschikbaar zijn.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren of een afspraak kunnen maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht