Gisella (binnen)

Omschrijving

Gisella wil verhuizen! 

Deze dame is bij ons komen wonen nadat ze op straat aangetroffen werd. Ze is niet meer opgehaald door een eigenaar, dus we gaan nu op zoek naar een plekje waar ze kan gaan wonen met een lief gecastreerd vriendje!
Gisella was de eerste dagen echt heel erg boos en gestrest dat ze hier was, ze wilde niet eten en kon alleen maar brommen en slaan naar ons. Ze had zeker geen ondergewicht (integendeel ;)), dus eten heeft ze goed gedaan voor ze naar ons kwam, maar toch vertikte ze het om te eten. Medisch was er geen aanleiding te vinden waarom zij niet wilde eten, dus dit zal met de stress te maken hebben gehad. Wij hebben haar moeten dwangvoeren en uiteindelijk ging ze beetje bij beetje steeds iets meer zelf eten.
Met liefde en geduld voelt zij zich nu op haar gemak, ze eet inmiddels prima en heeft het wel naar haar zin. We mogen haar zeker een aai geven al kan ze soms nog steeds met een grom op je af komen. Als je je hierdoor niet laat afschrikken heb je er een ontzettend leuk vriendinnetje bij want ze laat zich heerlijk aaien als ze je eenmaal kent. Het is een beetje haar manier om hoi te zeggen! 

Gisella is geen druk konijn, we weten helaas niet hoe oud ze is. Maar we schatten haar wel ruim volwassen in en zeker niet meer piepjong. 

Komt jouw ram kennismaken met Gisella tijdens zijn koppelvakantie? 

Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door. 
Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! Dit doen wij door een koppelvakantie. 
Het zou kunnen dat we een wachtlijst moeten hanteren voor een koppelvakantie. Vraag ons naar de actuele informatie. 

De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de koppelvakanties. Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn. Ze staan zichtbaar omdat het momenteel niet mogelijk is om de opvang fysiek te bezoeken en zo kunnen er toch voorkeuren aangegeven worden wanneer een konijn hier gebracht wordt voor de koppelvakantie.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! Je kunt helaas momenteel niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken.

We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 7 tot 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen samen. Dit ligt net aan de match en het karakter van de konijnen. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pensionkosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2. Rammen dienen gecastreerd te zijn. 

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of vraag ons welke setjes er beschikbaar zijn.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren of een afspraak kunnen maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht