Olle (buiten)

Omschrijving

Olle zoekt een plek! 

Deze knappe jongen is bij ons gekomen nadat hij samen met zijn 5 broers in een natuurgebied gevonden is, gelukkig maar dat ze gevonden zijn want ze hadden het niet lang overleefd! Blijkbaar was het nest toch niet meer zo welkom. 
Olle is een vriendelijke kerel die rond april/mei 2021 geboren zou kunnen zijn, misschien iets later.  Hij zit middenin de puberteit en vindt sommige dingen dus ineens een beetje spannend wat hij hiervoor niet zo spannend vond. Zoals bijvoorbeeld een aai krijgen. Hier was hij eerst dol op maar nu vindt hij het een beetje spannend, waarschijnlijk met alle liefde en geduld komt dit vanzelf weer terug als hij je eenmaal kent. Want deels zien wij dit nog steeds in hem. Sommige pubers staan er alleen om bekend ineens alles stom te kunnen vinden :P
Olle is dol op lekker op verkenning gaan in het speelveld, hij rent hier hard rond en maakt de gekste sprongen. 

Komt jouw meisje kennis met hem maken? 

Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door. 
Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! Dit doen wij door een koppelvakantie. 
Het zou kunnen dat we een wachtlijst moeten hanteren voor een koppelvakantie. Vraag ons naar de actuele informatie. 

De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de koppelvakanties. Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn. Ze staan zichtbaar omdat het momenteel niet mogelijk is om de opvang fysiek te bezoeken en zo kunnen er toch voorkeuren aangegeven worden wanneer een konijn hier gebracht wordt voor de koppelvakantie.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! Je kunt helaas momenteel niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken.

We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 7 tot 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen samen. Dit ligt net aan de match en het karakter van de konijnen. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pensionkosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2. Rammen dienen gecastreerd te zijn. 

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of vraag ons welke setjes er beschikbaar zijn.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren of een afspraak kunnen maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht