Mikey (Monster)

Omschrijving

Hoi, ik ben Mikey.

Misschien dat jullie mij al kennen van de landelijke Dierenbescherming campagne. Ik ben een kruising Amerikaanse Stafford met vermoedelijk een dogachtige van 7 jaar jong.

Mijn baas kon mij helaas niet meer de zorg bieden die ik nodig had, vandaar dat ik nu op zoek ben naar een nieuw huis!

Toen ik hier binnenkwam schrok iedereen zich een hoedje! Niet omdat ik niet leuk ben, want dat ben ik natuurlijk wel! Maar omdat ik een hele slechte en geïrriteerde huid had. Ik krijg hier medicatie en speciaal voer voor. Nu gaat mijn vacht weer aangroeien en het allerbelangrijkste is dat ik geen jeuk meer heb! De dierenarts heeft mij verteld dat ik allergisch ben voor grassen en bomen. Mijn verzorgers kunnen hier alles over vertellen, want zo'n probleem is dit niet.

Maar niet getreurd! Ik maak van iedere dag een feestje. Zo ga ik graag mee wandelen, kom ik daarna heerlijk op de bank erbij liggen, word ik steeds beter in denkspelletjes, leer ik nieuwe oefeningen en het aller aller leukste: spelen met ballen!

Ik kan helaas niet met een kat samenwonen.Op andere honden reageer ik hier prima. Zo heb ik samen met een kruising herder gewandeld en toen deed ik gewoon mijn eigen ding. Ze hebben mij hier nog niet los getest met een andere hond. Met kinderen kan ik prima samenwonen, dit ben ik gewend vanuit mijn vorige huis.


Ik ben netjes zindelijk en ik kon alleen thuis blijven, dit was wel altijd samen met een andere hond. Het alleen thuisblijven zal daarom wel weer rustig aan opgebouwd moeten worden.

Binnenkort word ik nog gecastreerd. Maaaaar... in de tussentijd heb ik alle tijd om mijn nieuwe baas te ontmoeten! Denkt u dat wij de perfecte combi zijn? Neem dan snel contact op met mijn verzorgers.

Asiel

Kerbert Dierentehuis
Heerenduinweg 8
1971 JE IJmuiden
Tel.: 088-8113450
E-mail: kerbert@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht