Lola

Omschrijving

Hallootjes, ik mag mijzelf hier even komen voorstellen. Ik ben Lola, een stafford dame van ruim 2 jaar en op zoek naar een eigen mand.

Zoals een echte stafford ben ik gek op mensen. Eerst kijk ik even de kat uit de boom, maar als het goed is, is het ook echt goed! Ik kan mijn enthousiasme soms niet voor mijzelf houden, van gekkigheid spring ik dan op schoot of in je nek. Zolang je mij maar aandacht geeft vind ik het allemaal leuk! Ik ben soms nog net een grote puppy en heb weinig concentratie, het leven is namelijk zo leuk. Samen spelen met mijn baas met een balletje of flostouw is het mooiste wat er is. En voor wat lekkers wil ik best mijn trucendoos open gooien en doe ik alles wat je wilt.

Hoe ik op kinderen reageer weten mijn verzorgers niet. Vanaf een jaar of 12 zou best moeten kunnen, zolang ze maar niet te klein zijn dan gooi ik ze zo om. 

Met katten kan ik helaas niet samenwonen, deze zijn te interessant voor mij. Als ze namelijk wegrennen is dit wel een heel leuk spelletje. Ook kan ik helaas niet met een andere hond samenwonen. Ik kan namelijk zo nu en dan wel uitvallen.

Helaas is het niet bekend of ik alleen thuis kan blijven. Wel ben ik netjes zindelijk, kan ik mee in de auto, en sloop ik hier niets. Ik wil nog heel veel leren en dat doe ik het liefst met mijn eigen baas. Het lijkt mij dan ook geweldig om samen op cursus te gaan waar we vanalles kunnen gaan leren.

Wel nog 1 belangrijk puntje: ik ben een echte houdini, ik maak zo snel deuren open dat ik snel weg ben, voordat jij ook maar iets gemerkt hebt.. Hihi

Zoek jij een jonge, enthousiaste, vrolijke clown? Ik ben op zoek naar een ervaren baas die naast liefde ook de nodige sturing kan bieden

Asiel

Kerbert Dierentehuis
Heerenduinweg 8
1971 JE IJmuiden
Tel.: 088-8113450
E-mail: kerbert@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht