Layla

Omschrijving

Lieve, knappe Layla! Een gesteriliseerde teef van 5 jaar jong. Oorspronkelijk komt Layla uit Roemenië, toen zij 6 maanden was kwam zij naar Nederland toe. Helaas werd Layla niet altijd goed begrepen en zijn er gedragsproblemen ontstaan. Vandaar dat zij bij ons terecht is gekomen. Maar wij geven haar niet op! Er moet toch iemand zijn die door haar onzekere muur heen kijkt? En ziet wat een fantastische, lieve, grappige hond zij werkelijk is?

Doordat Layla helaas niet goed begrepen werd, waren er bij de vorige eigenaar problemen ontstaan in huis. Layla is namelijk een onzekere dame. Wanneer ze schrok, opeens aangehaald werd of in het nauw gedreven werd, kon ze uit angst gaan bijten. Hier zijn wij natuurlijk mee aan de slag gegaan en nog steeds heel hard mee bezig!

Bij ons heeft Layla laten zien dat zij een hele vrolijke dame is. Ze staat te springen om te gaan wandelen en heeft energie voor 10! Ze geniet er enorm van om samen bezig te zijn; denkspelletjes, agility parcour, nieuwe tructjes leren; echt niets is te gek voor haar!

Wij zoeken voor Layla een nieuw huis zonder kinderen of andere dieren. Ervaring met (buitenlandse) onzekere/angstige honden is een pré. Ze heeft namelijk wel echt de juiste begeleiding nodig. Wij raden dan ook zeer aan om in de toekomst samen met Layla naar een postieve hondenschool te gaan. Door samen bezig te zijn en te gaan trainen, versterkt de band tussen eigenaar en hond en zal Layla gauw het vertrouwen krijgen. Layla is netjes zindelijk en zou bij rustig opbouwen best even een paar uurtjes op het huis kunnen passen.

Bent u diegene die wij zoeken voor onze lieve Layla? Heeft u de tijd en het geduld om samen met haar het avontuur aan te gaan? Neem dan gauw contact met ons op.

Asiel

Kerbert Dierentehuis
Heerenduinweg 8
1971 JE IJmuiden
Tel.: 088-8113450
E-mail: kerbert@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht