Pippin

Omschrijving

*** BEDANKT VOOR ALLE REACTIES, WIJ SLUITEN HIERBIJ DE REACTIES EN GAAN KIJKEN OF ER EEN MATCH VOOR PIPPIN TUSSEN ZIT. U KUNT NIET MEER REAGEREN ***


Deze lieve, kleine vent heet Pippin, een kruising van 4 jaar jong.

Pippin heeft geen makkelijk leven gehad, samen met een hele hoop andere hondjes werd er niet goed voor hem gezorgd. Dat is dan ook de reden dat zij daar zijn weggehaald. Pippin heeft dan ook maar weinig mee gemaakt en de hele wereld is daardoor erg spannend voor hem. Toch wint de nieuwschierigheid het van de angst. Hij houdt enorm van aandacht, kruipt het liefst tegen je aan op de bank. Lekker warm en veilig bij ons op schoot. En dan vooral heel veel liefde geven en krijgen. Dat is alles wat Pippin nu nodig heeft.

Aan de lijn wandelen is iets wat hij nooit heeft geleerd maar hier zijn wij natuurlijk gelijk mee aan de slag gegaan. Op het begin was dit natuurlijk wel heel eng, maar al gauw kreeg Pippin door dat het wandelen best heel gezellig is. Andere hondjes in het park begroet hij dan ook vriendelijk. Een lief hondenvriendje bij zijn nieuwe huisje zou hij dan ook erg kunnen waarderen. Wij denken dat met de juiste begeleiding Pippin ook prima met een kat in huis zou kunnen leven.

Of Pippin even alleen thuis kan blijven is voor ons nog onbekend. Maar wij gaan ervan uit dat als dit op een rustige manier wordt opgebouwd, hij dat zeker moet kunnen gaan leren.

Denkt u dat u Pippin een fijn thuis kunt bieden? Dan plannen wij graag een kennismaking met u in!

Hiervoor kunt u een mailtje met uitgebreide informatie over uw gezinssamenstelling, woonsituatie en eerdere ervaring met honden sturen naar kerbert@dierenbescherming.nl. Het is belangrijk dat deze mail in ieder geval de volgende informatie bevat:

-          Hoeveel personen wonen er in huis en hoe oud zijn deze personen?

-          Hoe groot is de woning en heeft u een tuin?

-          Hoe vaak en hoe lang zal de hond normaal gesproken alleen thuis moeten zijn?

-          Heeft u eerder honden gehad?

-         Of heeft u nu zelf al een hond of andere huisdieren? 

-         Heeft u ervaring met angstige honden?

Let op: in verband met de huidige corona maatregelen werken wij uitsluitend op afspraak. Zomaar langskomen is op dit moment dus niet mogelijk.

Bent u degene die het avontuur durft aan te gaan met de lieve, onzekere Pippin?

Asiel

Kerbert Dierentehuis
Heerenduinweg 8
1971 JE IJmuiden
Tel.: 088-8113450
E-mail: kerbert@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht