Zorro

Omschrijving

ZORRO ZOEKT TERREIN 


Mag ik mij voorstellen? Zorro is de naam.


Een echte heer van 4 jaar; nou ja echt….. een gecastr.reu zeggen we dan maar.


Ik ben in het asiel terecht gekomen omdat het niet meer ging tussen mij en mijn baasjes. Alweer meer dan een jaar zit ik in het asiel en oke het is natuurlijk niet echt een thuis maar ik voel mij op mijn gemak hier en de medewerkers zijn erg lief en doen alles om mij te behagen. ;)


Doordat ik mixed signals kreeg van mijn oude baasjes raak ik in de war als mensen opeens iets van mij willen; ik heb daar de tijd voor nodig. Helaas ben ik meerdere keren herplaatst en ondanks dat het zorgvuldig ging bleken ze mij toch niet echt te begrijpen en vooral mij de tijd niet te geven.
Na een korte logeerpartij bij een vrijwilliger waar ik het heel goed deed kwam er al snel een nieuw baasje die interesse in mij had.
Ze zijn op bezoek geweest en uiteindelijk gingen de medewerkers met mij mee om een huisbezoek te doen en alles nogmaals uit te leggen.
Eerst ging alles goed maar ook daar is helaas een confrontatie geweest met mij en visite en kon ik daar logisch niet blijven.
Nu ik 3x geplaatst ben geweest en ook 3x een incident heb gehad word het erg lastig voor mij om een geschikte plek te vinden.
Ze durven mij niet meer in een gezin te herplaatsen en nu ben ik op zoek naar een terrein waar ik lekker mag rondlopen en waken; want dat kan ik wel goed.
Ik heb in het begin van mijn leven ook altijd buiten gezeten en ben nu ook heel graag buiten.


Wat zoek ik nou precies……


Een baas die mij begrijpt, mij de tijd geeft en samen met de medewerkers mij leert kennen. Mijn nieuwe baas krijgt begeleiding van mijn oppas zodat het allemaal in goede banen gaat. Het liefst iemand die het ras kent maar in ieder geval iemand die weet hoe om te gaan met mij.


Een mooi terrein waar ik kan waken dat er geen ongenodigde gasten binnen komen. Een plek waar ik overdag apart gezet kan worden als er klanten ed binnen komen.
Waar een mooie schuilplaats is en warm nachthok.


Net als veel akita’s hou ik niet van honden van hetzelfde geslacht maar met een stabiele teef zou ik best op date willen.
Denk je dat ik en jij een match kunnen zijn? Klim in de pen (email) of telefoon en laat wat van je horen.

Asiel

Kerbert Dierentehuis
Heerenduinweg 8
1971 JE IJmuiden
Tel.: 0255-515744
E-mail: kerbert@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht