Zorro

Omschrijving

Op zoek naar die ene naald in de hooiberg voor onze Zorro.


Mag ik mij voorstellen? Zorro is de naam.


Een echte heer van bijna 5 jaar; nou ja echt….. een gecastr.reu zeggen we dan maar.


Ik ben in het asiel terecht gekomen omdat het niet meer ging tussen mij en mijn baasjes. Alweer meer dan twee jaar zit ik in het asiel en oke het is natuurlijk niet echt een thuis maar ik voel mij op mijn gemak hier en de medewerkers zijn erg lief en doen alles om mij te behagen. ;)


Doordat ik mixed signals kreeg van mijn oude baasjes raak ik in de war als mensen opeens iets van mij willen; ik heb daar de tijd voor nodig. Helaas ben ik meerdere keren herplaatst en ondanks dat het zorgvuldig ging bleken ze mij toch niet echt te begrijpen en vooral mij de tijd niet te geven.
Na een korte logeerpartij bij een vrijwilliger waar ik het heel goed deed kwam er al snel een nieuw baasje die interesse in mij had.
Ze zijn op bezoek geweest en uiteindelijk gingen de medewerkers met mij mee om een huisbezoek te doen en alles nogmaals uit te leggen.
Eerst ging alles goed maar ook daar is helaas een confrontatie geweest met mij en visite en kon ik daar logisch niet blijven.
Ook had ik een flink probleem met voernijd en daar zijn wie hier hard mee aan het oefenen en ik moet zeggen dat ik mijn best doe.


Wat zoek ik nou precies……


Een baas die mij begrijpt, mij de tijd geeft en samen met de medewerkers mij leert kennen. Mijn nieuwe baas krijgt begeleiding van mijn oppas zodat het allemaal in goede banen gaat. Het liefst iemand die het ras kent maar in ieder geval iemand die weet hoe om te gaan met mij.
Ook volgt mijn gedragstherapeut het hele traject mee en moeten mijn baasjes daarmee doorgaan vooral in het begin; zodat deze plaatsing zeker mijn laatste gaat worden. Dit is een vereiste.
Ik ben absoluut niet geschikt voor een gezin met kinderen ongeacht leeftijd of een druk huishouden.


Net als veel akita’s hou ik niet van honden van hetzelfde geslacht maar met een stabiele teef zou ik best op date willen.
Denk je dat ik en jij een match kunnen zijn? Klim in de pen (email) of telefoon en laat wat van je horen.

Asiel

Kerbert Dierentehuis
Heerenduinweg 8
1971 JE IJmuiden
Tel.: 088-8113450
E-mail: kerbert@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht