Bebe

Omschrijving

Schuwe kerel zoekt rust en geduld

Dit is Bebe, deze schuwe man heeft het niet makkelijk als het gaat om de asiel omgeving.
De grote boze wereld is voor hem veel te eng. 
Als vreemde mensen te dichtbij komen, dan laat hij dit weten. Dit vind hij niet een goed idee. 
Mensen die hij langdurig en goed kent laat hij wel toe in zijn persoonlijke bubbel. Helaas geeft de omgeving van het asiel zo veel stress, dat ook wij hem helaas niet goed kunnen bereiken.
Deze man heeft een thuis nodig zonder andere katten waar hij alle tijd krijgt om te wennen. En met alle tijd, bedoelen wij ook echt alle tijd, ook bij een eerder baasje heeft het veel tijd gekost voor Bebe hem kon vertrouwen.

Bebe heeft in het verleden last gehad van blaasgruis, en krijgt daarom speciaal voer voor zijn blaas. Dit vind hij gelukkig erg lekker, en het is dan ook geen probleem om hem dit te geven. Hij krijgt hiervan zowel het droog en natvoer. 

Bebe is het niet gewend om buiten te komen. Wel merken wij hier dat hij graag in de krabpaal op ons balkon zit. Een balkon is daarom voor hem wel echt een must. Hij kijkt graag naar wat er om hem heen gebeurd. 

Denkt u dat u Bebe een fijn thuis kunt bieden? Dan plannen wij graag een kennismaking met u in!
Hiervoor kunt u een mailtje met uitgebreide informatie over uw gezinssamenstelling, woonsituatie en eerdere ervaring met katten sturen naar kerbert@dierenbescherming.nl. Het is belangrijk dat deze mail in ieder geval de volgende informatie bevat:
-         Hoeveel personen wonen er in huis en hoe oud zijn deze personen?
-         Heeft u andere huisdieren?
-         Hoe groot is de woning en heeft u de mogelijkheid om de kat voor de eerste periode in een aparte                kamer te houden?
-         Kan de kat naar buiten? Heeft u een kattenluik of kunt u deze installeren?
-         Hoe vaak en hoe lang zal de kat normaal gesproken alleen thuis moeten zijn?
-         Heeft u eerder katten gehad? Heeft u ervaring met schuwe katten?

Let op: in verband met de huidige corona maatregelen werken wij uitsluitend op afspraak. Zomaar langskomen is op dit moment dus niet mogelijk.

Asiel

Kerbert Dierentehuis
Heerenduinweg 8
1971 JE IJmuiden
Tel.: 088-8113450
E-mail: kerbert@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht