Hok Adoptie Plan

De belangrijkste taak van het Kerbert Dierentehuis is de opvang, verzorging en herplaatsing van zwerf- en afstandsdieren in de regio. Jaarlijks worden er in ons Dierentehuis in IJmuiden bijna 500 dieren voor korte of langere tijd opgevangen!

Waarom het Hok Adoptie Plan?

Met het Hok Adoptie Plan steunt u het Dierentehuis, zodat de dieren die tijdelijk bij ons te gast zijn in afwachting van een nieuw baasje, een zo aangenaam mogelijk verblijf hebben.

Met behulp van uw bijdrage kunnen we bijvoorbeeld extra lekkere, maar toch hypoallergene snoepjes kopen voor de dieren met een allergie, comfortabele bedden aanschaffen voor de katten, extra klim-materiaal aanbrengen in de kattenkamers en vele zaken meer. Bij genoeg deelnemers aan het Hok Adoptie Plan kunnen we ons hopelijk zelfs een klusjesman veroorloven die ons af en toe helpt om de dierenverblijven picobello in orde te houden.

Alle sponsors van het Hok Adoptie Plan ontvangen jaarlijks een nieuwsbrief waarin staat wat er met uw donatie gebeurt.

Wat kost dat, een hok adopteren?

Met het Hok Adoptie Plan kunt u voor een of meerdere jaren een kattenverblijf adopteren in het Dierentehuis. U adopteert dus niet een huisdier; u adopteert een verblijf waardoor er meerdere viervoeters kunnen profiteren van uw gift. En als u dat wilt, kunnen wij op het verblijf een naambordje plaatsen met de tekst die u erop wilt hebben. Dit kan gewoon uw naam zijn, of de naam van uw bedrijf, of wellicht de naam van uw overleden huisdier uit wiens naam u de gift wilt doen.

De jaarlijkse bijdragen zijn:

Kattenverblijf € 60
Naambordje (eenmalig) € 15

Het Hok Adoptie Plan en de belasting

De Dierenbescherming heeft het ANBI-label; dit betekent Algemeen Nut Beogende Instelling. Volgens de belastingdienst valt het adopteren van een dierenverblijf onder giften. Giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de belastingdienst.

Uw hulp is voor de dieren onmisbaar!

Als u een hok wilt adopteren, kunt u contact opnemen met:
Kerbert Dierentehuis
Heerenduinweg 8
1971 JE Ijmuiden
Tel: 088-8113450
Mail: kerbert@dierenbescherming.nl

Vraag een formulier aan

Of vraag een formulier aan via de mail.

      • Persoonlijke gegevens


      • Ja, ik wil graag een hok adopteren!


Je aanvraag is verzonden. Je ontvangt het formulier in de mail.