Vriend van het Asiel

Geef extraatjes voor dieren in onze opvang

De belangrijkste taak van het Kerbert Dierentehuis is de opvang, verzorging en herplaatsing van zwerf- en afstandsdieren in de regio. Jaarlijks worden er in ons Dierentehuis in IJmuiden bijna 500 dieren voor korte of langere tijd opgevangen!

Waarom een vriend worden?

De maandelijkse bijdrage van onze ‘Vrienden' wordt besteed aan extraatjes voor de dieren in onze opvang. Denk hierbij aan snoepjes, speelgoed, trimbeurten, blikvoer, krabpalen, etc. Kortom alle zaken die het welzijn van de asieldieren bevorderen.

Als ‘Vriend van het Asiel’ doneert u maandelijks een klein bedrag (vanaf 2,50) waardoor we het verblijf van de katten net iets prettiger kunnen maken. Meerdere viervoeters hebben dus direct profijt van uw gift!

Aanmeldformulier

Nieuwsbrief

AIIe vrienden van onze opvang ontvangen drie keer per jaar een nieuwsbrief waarin we vertellen wat we met uw donatie hebben kunnen doen. Zo blijft u ook op de hoogte van het reilen en zeilen van onze opvang.

Een eigen huis, een plek onder de zon...

Katten komen om verschillende redenen in de opvang terecht: gevonden als zwerver, afgestaan om gezondheidsredenen, omdat een eigenaar vanwege zijn leeftijd niet meer voor het dier kon zorgen of wegens overlijden. Maar helaas ook omdat sommige mensen een dier zien als wegwerpartikel, omdat het een ondoordachte aankoop was, omdat het niet meer ‘bij het interieur kleurde’.

Wij doen ons uiterste best om een fijn baasje te vinden waar de kat of het kitten de rest van zijn dierenleven kan slijten. Maar ook al doen wij ons uiterste best het verblijf van de dieren bij ons zo aangenaam mogelijk te maken; er gaat natuurlijk niets boven een eigen huis met een eigen mandje....

Uw hulp is voor de dieren onmisbaar!

Als u ook een Vriend wil worden, kunt u contact opnemen met:
Kerbert Dierentehuis
Heerenduinweg 8
1971 JE Ijmuiden
Tel: 088-8113450
Mail: kerbert@dierenbescherming.nl

Ontvang een inschrijvingsformulier per mail

Laat je gegevens achter om het inschrijvingsformulier direct in je mailbox te ontvangen.

      • Persoonlijke gegevens


      • Ja, ik wil een 'Vriend van het asiel' worden!


Je aanvraag is verzonden. Je ontvangt het formulier in de mail.

Meer over dit onderwerp