Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter het Kerbert Dierentehuis. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn de dieren op te vangen en de zorg te geven die ze verdienen.

Vrijwillig, niet vrijblijvend

Vrijwilligerswerk is natuurlijk vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We zijn blij met iedereen van 16 jaar of ouder die wil komen helpen, maar we moeten wel op je kunnen rekenen. Nog niet eens voor onszelf, maar de dieren moeten elke dag verzorgd worden, ook in het weekend en op feestdagen. Het knuffelen met de katten en spelen met de honden, maar ook schoonmaken hoort er onvermijdelijk bij.

Vrijwilliger worden? Neem dan contact met ons op via 088-8113450 of kerbert@dierenbescherming.nl.


Vacatures zijn ook te vinden bij de vacaturebank van de Dierenbescherming.


Blije hond

Het Kerbert Dierentehuis is een asiel en pension voor honden en katten. We vangen jaarlijks meer dan 1000 dieren op die we in de periode dat ze bij ons zitten zo goed mogelijk en vol liefde verzorgen. We vangen zwerfhonden en -katten op uit de gemeenten Velsen, Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest. Daarnaast nemen we ook dieren op die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun baas kunnen blijven, bijvoorbeeld voor een kort verblijf zoals een vakantie.