Collecteweek 2018: help jij ons asiel?

De jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming staat alweer om de hoek: rondom Werelddierendag gaan onze collectanten langs de deuren om dieren in nood een handje te helpen. Help jij ook mee

Collecteweek 2018: help jij ons asiel?

Dit jaar vindt de collecteweek plaats van 30 september tot en met 6 oktober 2018. Ook jij kunt helpen! Uiteraard kan dat door een donatie te doen in de collectebus, maar we zijn daarnaast heel hard op zoek naar collectanten. Hoe je precies kunt helpen, lees je hieronder.

Doneren in de collectebus

Wellicht erg voor de hand liggend, maar een donatie in de collectebus helpt ons een heel eind op weg. Alle kleine beetjes helpen en dus is iedere donatie welkom (en hard nodig!). Wekelijks krijgen wij meerdere zwerfdieren en afstandsdieren in ons asiel, die allemaal verzorging nodig hebben. Bij de een betekent dat ‘slechts’ onderdak, eten en drinken, voor de ander geldt daarnaast dat medische verzorging noodzakelijk is. Omdat wij geen overheidsinstelling zijn, zijn wij voor die verzorging afhankelijk van onze leden, donateurs en sponsoren. De collecteweek is daarom eveneens belangrijk, want met de opbrengst daarvan kunnen wij nog meer doen om dieren in nood te helpen.