Help dieren door online collecteren

Afgelopen maand plaatsten we al een berichtje op onze website over de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming. De collecteweek is gisteren begonnen, maar dat is niet de enige manier van collecteren. Je kunt namelijk ook online collecteren, gewoon vanuit huis - het hele jaar door. En zo help je dus vanuit huis dieren in nood.
Help dieren door online collecteren

Waar in de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming tienduizenden vrijwilligers langs alle deuren in Nederland gaan, gebeurt alles bij de digitale collecte online. Daardoor hoef je de deur niet uit, maar kun je er vanuit huis voor zorgen dat wij door kunnen blijven gaan met het opvangen van dieren. Dat kan door online je collectebus aan te maken en deze te verspreiden onder je vrienden en familie, bijvoorbeeld via Facebook en andere social media.

Digitale collectebus aanmaken

De start van je eigen ‘collectecampagne’ begint bij het aanmaken van een digitale collectebus via de speciaal daarvoor ingerichte pagina. Daar vragen we je om een aantal gegevens en de reden dat je graag voor ons wilt collecteren. Die reden is zichtbaar wanneer je je collectebus deelt en is dus dé manier om mensen te vertellen waarom ze in jouw collectebus moeten doneren. Dit mag zo uitgebreid als je zelf wilt, dus maak er wat moois van!