Adoptie asieldier

Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Wij vinden het belangrijk dat je goed bent voorbereid en ingelicht voordat je een huisdier aanschaft. Onze dierverzorgers zijn je hierbij graag van dienst.

Adoptieprocedure hond

Hartelijk dank voor je interesse in onze honden! We vragen je dit aanvraagformulier in te vullen en naar ons te mailen. Onze hondenmedewerkers lezen jouw aanvraagformulier zorgvuldig door. Als blijkt dat er een goede match gemaakt kan worden met de hond van jouw keuze of eventueel een andere hond, dan nodigen we je uit om op afspraak langs te komen. Wanneer je binnen 5 dagen geen bericht ontvangt, zijn de hondenmedewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden of past jouw aanvraag niet bij de desbetreffende hond. Wij stellen echter jouw interesse zeer op prijs.

Adoptieprocedure kat

Wat fijn dat je interesse hebt in onze katten! Heb je onze asielkatten op de website bekeken en wil je onze katten graag in het echt ontmoeten? Ook bij katten vragen we je vooraf een aanvraagformulier in te vullen en naar ons te mailen. Onze asielmedewerker en jij bepalen samen of de kat geschikt is voor jouw situatie en of je de kat kunt bieden wat hij of zij nodig heeft. Vormen jullie een goede match, zijn je familieleden enthousiast en heb je er alle vertrouwen in? Dan mag de kat mee naar huis. Soms kan dat gelijk de eerste afspraak zijn en soms is het verstandig om een extra afspraak in te plannen.

Adoptieprocedure konijn

Wat fijn dat je interesse hebt in onze konijnen! Als je ze op de website hebt bekeken en je wilt ze graag in het echt ontmoeten, neem dan contact met ons op. Onze asielmedewerker en jij bepalen samen of het konijn/het koppel geschikt is voor jouw situatie. Vormen jullie een goede match, zijn je familieleden enthousiast en heb je er alle vertrouwen in? Dan mag het konijn mee naar huis. Soms kan dat gelijk de eerste afspraak zijn en soms is het verstandig om een extra afspraak in te plannen. Wij plaatsen konijnen alleen in koppels


Konijnen in de opvang

In onze opvang zitten vaak konijnen die in een opwelling gekocht zijn. Zij verdienen een tweede kans. Samen met een vriendje vanuit de opvang of als maatje voor jouw konijn thuis. Kijk hier hoe de opvang van konijnen in zijn werk gaat.