Geef om mij

Jaarlijks vangt de Dierenbescherming 25.000 dieren op in haar asielen. Voor al deze dieren zoeken we een nieuw thuis. Voor de jonge dieren lukt dat gelukkig meestal snel, voor de 5.000 dieren van acht jaar en ouder kost dat vaak meer moeite, tijd en geld.

De meeste oude dieren verblijven gemiddeld zeker drie maanden in het asiel. Ze zijn uit hun vertrouwde omgeving weggerukt, voelen zich ontheemd. Ondanks alle zorg en liefde die wij ze geven, zijn ze hulpeloos en hebben ze vaak geen idee wat ze met zichzelf aan moeten. Wij vechten daarom extra hard voor deze dieren, want ze verdienen nog een fijne tijd. 


Geefommij Harry - kater

 

Maak kennis met de senioren

De intensieve begeleiding en medische zorg voor oudere asieldieren kost alleen geld, veel geld. Dit komt bovenop de kosten voor de dagelijkse opvang. De Dierenbescherming zet zich graag in voor deze groep dieren. Maar om ze allemaal de zorg te kunnen geven die zij nodig hebben, zijn we wel afhankelijk van dierenvrienden. Daarom vragen we deze zomer extra aandacht voor de oudjes in onze asielen. Mogen we ook op jouw hulp rekenen? 


Help mee en gun onze oude asieldieren nog een paar mooie maanden of jaren!

Steun de oudjes in onze asielen