Help ons redden

Stel je voor dat er geen asielen meer waren om zwervende dieren op te vangen, ambulances om gewonde dieren te vervoeren en inspecteurs om mishandeling en verwaarlozing van dieren te stoppen? Hoe zou de situatie dan zijn?

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat er in ons land hulp is voor dieren die in nood zijn geraakt, maar feit is dat ze zonder de mensen van de Dierenbescherming aan hun lot zouden worden overgelaten. Onze medewerkers en vrijwilligers in de opvangcentra, op de dierenambulance en bij de inspectiedienst helpen jaarlijks tienduizenden dieren die in de knel zijn geraakt. Een pittige, maar ook dankbare klus. Zij doen dit met hart en ziel, maar zijn wel afhankelijk van jouw hulp.

Dierenopvang en -verzorgingEen gevonden katje wordt binnengebracht door vrijwilligers van de dierenambulance. Het katje zal worden opgevangen en verzorgd in het dierenopvangcentrum.

Help ons redden

Mooie reddingsverhalen

Dierennoodhulp staat bij de Dierenbescherming altijd voorop. Dankzij de inzet van onze medewerkers en toegewijde vrijwilligers krijgen veel dieren een beter bestaan. Zij maken hét verschil voor deze dieren! Lees hier een aantal mooie reddingsverhalen, die aangeven hoe belangrijk het werk van de Dierenbescherming is. 

Landelijke Inspectiedienst DierenbeschermingDistrictsinspecteur Jan checkt de hoeven van paarden die eerder niet de juiste zorg kregen en controleert of de eigenaar zich aan de opgelegde maatregelen houdt.

Help ons redden

De medewerkers en vrijwilligers in opvangcentra, bij dierenambulances en de inspectiedienst redden jaarlijks tienduizenden dieren in nood. Ze doen het met liefde, maar kunnen dit niet alleen. Om dieren te kunnen blijven redden, is jouw hulp hard nodig!