Hondenscholen

Het is belangrijk dat hondeneigenaren op een verantwoorde en plezierige manier met hun hond om kunnen gaan.

Hondenscholen

Niet goed opgevoede honden brengen namelijk zowel mensen, dieren als zichzelf in gevaar. Daarom is het aan te raden om met je hond een opvoedingscursus te volgen, zelfs wanneer je hond volgens jou al goed genoeg luistert. Extra belangrijk is dit bij een hond die je uit het dierenasiel haalt, om eventueel ongewenst gedrag meteen in juiste banen te leiden. Ook is een puppycursus belangrijk, om het ontwikkelen van ongewenst gedrag te voorkomen.

Kwaliteit en maatwerk hondentraining

Voor een intensieve en deskundige begeleiding bij de (her)opvoeding van je hond kun je terecht bij de training Gehoorzame Huishond van de Dierenbescherming. Deze hondencursus staat voor kwaliteit en maatwerk: een ervaren trainer bepaalt afhankelijk van het gedrag van jouw hond welke trainingsmethode het meest geschikt is. Voor welke methode je ook kiest: altijd ligt de nadruk op positief, actief en leerzaam bezig zijn, zodat jij en je hond veel plezier aan elkaar zullen beleven!

Je kunt deze gehoorzaamheidstraining op diverse plaatsen in Nederland volgen tegen zeer betaalbare tarieven. De cursus kent geen wachttijden voor probleemhonden en pups én je kan op elk gewenst moment starten.