< Terug naar overzicht

!!!WIJZIGING LESSEN HONDENSCHOOL!!!

Lokaal

19 oktober 2020

 
Vanwege de aanscherping van de Coronamaatregelen heeft de Dierenbescherming haar activiteiten moeten aanpassen.
Voor de hondenscholen betekent dit dat we les mogen blijven geven maar wel in nog kleinere groepen, namelijk maximaal drie cursisten per trainer.
 

Op dit moment zijn wij druk bezig om te bekijken wat dit betekent voor voor onze hondenschool en op welke manier we wel nog lessen kunnen blijven geven.
Helaas is al wel duidelijk dat voor de cursisten in ons derde lesuur van 11.15uur, de lessen tijdelijk worden opgeschort omdat we niet voldoende trainers hebben.
Voor de andere cursisten volgt zo snel mogelijk een nieuwe indeling, dit kan betekenen dat u tijdelijk op een ander tijdstip les krijgt dan tot nu toe het geval was. Ook zullen de lessen iets korter zijn dan anders, omdat trainen in een kleine groep meer vergt van de hond.
Indien uw lestijd verandert krijgt u hierover bericht van ons. Hoort u niets dan wordt u op hetzelfde tijdstip verwacht als normaal.
Het is vanwege de planning en de kleine groepen belangrijker dan ooit dat we weten wie er naar de training komt. Mocht je vanwege de maatregelen het niet meer zien zitten om te komen, mocht je klachten hebben waardoor je niet kunt komen, of om andere redenen niet kunnen of willen komen trainen, laat het ons tijdig weten zodat we onze planning er op kunnen aanpassen.
Vast bedankt voor je begrip en we hopen jullie snel weer allemaal op het trainingsveld te kunnen begroeten. Blijf gezond!
Trainers Gehoorzame Huishond Breda