Partnership 7Digits

Heeft jouw bedrijf oude ICT-apparatuur in de kast liggen waar niets meer mee gebeurt? Of hebben jullie overtollige hardware? Hiermee kun je de Dierenbescherming steunen!

Het werkt simpel: jouw bedrijf doneert ICT-apparatuur aan onze partner 7Digits. Zij bepalen de waarde van het materiaal en doneren vervolgens de restwaarde aan de Dierenbescherming. Op die manier ondersteun je niet alleen de Dierenbescherming, maar krijgt je ICT-apparatuur ook een tweede leven!

7Digitis - doneer oude ict

Over 7 Digits

Onze partner 7Digits koopt en verkoopt nieuwe en gebruikte hardware. Alle binnengekomen onderdelen worden getest en klaargemaakt voor de verkoop. Onderdelen die de test niet doorkomen worden gerecycled. Zo gaat niets verloren en wordt de gedoneerde ICT-apparatuur van jouw bedrijf hergebruikt of gerecycled.

Logistiek

7Digits kan het ICT-materiaal bij jouw bedrijf ophalen of inpakmaterialen leveren waarin je het zelf kunt opsturen. Indien gewenst kan op locatie geholpen worden met het demonteren van de apparatuur en het gereed maken voor verzending.

Datavernietiging

Onze partner 7Digits is ISO27001 gecertificeerd en garandeert dat alle data die op gedoneerde ICT-apparatuur staan vernietigd zullen worden. Indien gewenst kan hier een getekende verklaring van worden afgegeven of zelfs op serienummer nauwkeurig worden gerapporteerd.

Donatie

Nadat de gedoneerde hardware is schoongemaakt en gecontroleerd door 7Digits, wordt deze gereed gemaakt voor hergebruik. De restwaarde van de hardware wordt vanuit de naam van jouw organisatie overgemaakt aan de Dierenbescherming.

Wil jij ons helpen met een ICT-donatie? Of heb je vragen over het proces? Neem dan contact op met de Dierenbescherming of met 7Digits ICT Remarketing.  

Namens de dieren, hartelijk bedankt!