Partnership 7Digits

Steun de Dierenbescherming door het inleveren van oude ICT apparatuur

Met oude ICT apparatuur kun je vanaf nu de Dierenbescherming steunen. Dit werkt heel eenvoudig. Onze partner 7Digits bepaalt de waarde van het ICT-materiaal. Dit geven zij door aan de Dierenbescherming waarna wij een factuur sturen aan 7Digits voor dit bedrag.

Oude ICT apparatuur doneren (de restwaarde)

Heeft jouw bedrijf onlangs ICT apparatuur vernieuwd of ga je wellicht de cloud in? De Dierenbescherming kan de restwaarde van de oude hardware goed gebruiken! In samenwerking met 7Digits ICT Remarketing, kunnen alle materialen die een restwaarde bevatten worden gedoneerd.

Hoe kan ik hiermee de Dierenbescherming steunen, oftewel hoe werkt dit?

Onze partner 7Digits koopt en verkoopt nieuwe en gebruikte hardware. Je maakt een opgave van alle ICT apparatuur dat jouw bedrijf niet langer nodig heeft en wil doneren. 7Digits zal hiervoor een calculatie maken om de waarde te bepalen. Deze waarderings- of restwaarde is wat de Dierenbescherming ontvangt van 7Digits namens jouw bedrijf. De ICT apparatuur kan opgehaald worden en krijgt een nuttige bestemming, zijnde hergebruik of recycling. Dus:

Waardering:

Op basis van een inventarisatie wordt de waarde van de apparatuur bepaald door 7Digits. Deze inventarisatie kan in overleg worden uitgevoerd. In bepaalde gevallen is het zelfs mogelijk de waarde van te recyclen ICT hardware te doneren. De opbrengst van de grondstoffen kunnen dan worden ingezet voor dierenwelzijn.

Logistiek:

Transport binnen Nederland kan worden verzorgd door onze partner. Het is tevens mogelijk inpakmaterialen als pallets aan te leveren. Indien wenselijk kan op locatie assistentie worden verleend bij zaken als demontage en beladen.

Datavernietiging:

Na ontvangst van de apparatuur zal elke datadrager van data worden ontdaan. Harde schijven worden gewipet met bekende protocollen en tapes worden gedemagnetiseerd d.m.v. een degausser. Indien gewenst kan hier een getekende verklaring van worden afgegeven of zelfs op serienummer nauwkeurig worden gerapporteerd.

Donatie:

Zodra de gedoneerde hardware is getest, schoongemaakt en gereed is voor wedergebruik, zal de waarde uit uw naam worden overgemaakt aan de Dierenbescherming.

Wil je helpen met een ICT donatie of vragen hebt, neem dan contact op via bedrijven@dierenbescherming.nl of 7Digits ICT Remarketing via dierenbescherming@7digits.nl 

Namens de dieren, bedankt!