Partnership Lidl

Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels meer dan 400 filialen. Onder het motto ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl haar klanten voor elk moment van de dag lekkere en gezonde producten. Het is de ambitie van Lidl om deze producten steeds verantwoorder te maken, zodat duurzaam eten betaalbaar en toegankelijk is voor iedereen. Zo verkoopt Lidl sinds 2011 steeds meer producten met het Beter Leven Keurmerk. Beter voor jou, beter voor de boer, beter voor dieren! 

Nieuwe actie
In het verlengde van een jarenlange samenwerking met Lidl heeft de Dierenbescherming er met Charity Gifts -  een bedrijf dat is gespecialiseerd in maatschappelijk verantwoorde retailprogramma’s - nu een mooie actiepartner bij. De supermarktketen zorgt niet alleen voor een groeiend assortiment van BLk producten in de schappen, maar steunt ons ook direct met een leuke actie: een lunchbox in drie varianten: Knor Knor!, Tok Tok! en Mhoeh! Handig voor naar school, de sportclub of andere uitjes. De lunchboxen werden ontwikkeld in samenwerking met Charity Gifts, de knipoog naar het Beter Leven keurmerk - dat sinds de oprichting in 2007 al meer dan 100 miljoen dieren een beter leven gaf - is duidelijk.Donatie
Lidl schenkt €0,50 aan de Dierenbescherming voor elke verkochte lunchboxset. Zo ondersteunt jouw aankoop het werk van de Dierenbescherming en kunnen meer dieren liefdevol opgevangen en verzorgd worden. Doordat bij Lidl veel producten voldoen aan het Beter Leven keurmerk – hoe meer sterren, hoe diervriendelijker – kan je verantwoord genieten van een heerlijke boterham. Zo vind je bij Lidl onder meer eieren, vleeswaren en broodsalades met het keurmerk. Lekker voor jou en beter voor het dier.

Meer informatie
Alle Lidl vestigingen doen mee, er is dus altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Wil je meer informatie? Kijk dan op www.lidl.nl/lunchbox.