Partnership Panini

De Dierenbescherming heeft een nieuwe sponsorpartner, zijnde Panini S.p.A.in Italië. Panini is wereldleider op het gebied van verzamelstickers en ruilplaatjes voor kinderen. Via de uitgever Pizzardi is dit speciale project met een maatschappelijke grondslag in 2007 opgericht bij Panini.

totaa dierenvrienden
Stickeralbum Amici Cucciolotti Dierenvrienden

In samenwerking met de Dierenbescherming zijn er vijf pagina’s ingevuld met informatie over het werk van de Dierenbescherming en tien speciale stickers van dieren met een informatieve tekst. Het stickeralbum (108 pag.), met ruimte voor meer dan 350 stickers, fungeert hiermee als een compleet naslagwerk over dieren en de natuur. Verder is het album nagekeken en getoetst door natuurkundigen en voorgelegd aan een kinderpsycholoog om er zeker van te zijn dat de inhoud perfect aansluit op de belevingswereld van kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar.

Met dit stickeralbum willen de initiatiefnemers op een leuke manier het werk van de Dierenbescherming aan kinderen uitleggen. De kinderen kunnen stickers verzamelen (kopen) en die in het album plakken. Het album bevat grappige, makkelijk te begrijpen teksten, cartoons en illustraties.

Het album bevat geen advertenties en heeft als doel om kinderen en hun ouders bewuster te maken over de natuur en de aarde waarop wij leven. Dit wordt op een zodanig kindvriendelijke manier gedaan dat een grote hoeveelheid kennis en informatie wordt overgedragen.

Het stickeralbum Amici Cucciolotti Dierenvrienden wordt al uitgebracht in verschillende landen en in samenwerking met de Dierenbescherming nu  in Nederland.

Donatie

Panini zal in ruil voor deze partnership in 2017 € 20.000 aan de Dierenbescherming doneren zodat wij kunnen voorzien in de medische zorg van 625 dieren (voor € 32 per dier) in de asielen van de Dierenbescherming.

Verkoopadressen
Er zijn allerlei soorten stickers: met glitters, getekend en foto stickers. Bij aankoop van het starterspakket  (€ 3,95) zit direct een pakketje van 6 stickers. Daarnaast zijn er  losse sticker zakjes te koop voor € 0,70.

stickers panini

De 'Amici Cucciolotti stickercollectie' is te koop bij de volgende verkooppunten: AKO, Albert Heijn, Bruna, CIGO, Coop, EMTÉ, Hoogvliet, Jumbo, PLUS, Poiesz, Primera, SPAR en The Read Shop.

Voor meer informatie kijk dan op de Italiaanse website  of de Nederlandse site.