Alle 13 in gebruik!

Lokaal

13 februari 2020

Vandaag werden de laatste 2 van een serie van 13 nieuwe dierenambulances van de Dierenbescherming geleverd en in gebruik genomen.

Alle regio’s

De afgelopen vijf weken konden we elke week wel een van onze dierenambulancediensten in het land blij maken met de levering van een nieuwe dierenambulance. De vele honderdduizenden kilometers die de auto’s jaarlijks rijden, eisen na verloop van tijd hun tol en dan moeten ze vervangen worden. Een forse uitgave, maar met de opbrengsten van de gehouden campagne voor onze ambulances hebben we met de vele donaties het overgrote deel binnengekregen. Dank nogmaals alle gulle gevers voor jullie donatie! Nu konden we dus van Noord tot Zuid, Oost tot West met inbegrip van Zeeland onze ambulancemedewerkers blij maken met nieuw materiaal om dieren in nood te helpen.

Vrijwilligers krijgen uitleg over de vernieuwde inrichting

Dierenambulance Noord Overijssel en Overgelder

Vanmiddag was het feest bij de dierenambulancemeldkamer in Kuipershoek te Apeldoorn. Daar kregen medewerkers van de dierenambulance Noord-Overijssel en Overgelder de sleutels overhandigd van hun nieuwe paradepaardje. Een soepel rijdende Mercedes Sprinter automaat met volwaardig, kwalitatief maar vooral ook voor mens èn dier veilige inrichting. Bij het verlenen van de eerste hulp aan dieren in nood ontbreekt het ze nu aan zo goed als niets. Laat de lente maar beginnen, de auto’s en bemanning zijn er klaar voor!