Een goede doelen tocht voor het DBCA!

28 oktober 2018
Een goede doelen tocht voor het DBCA!

De Inspiratie boot in Amersfoort gaat iets extra’s doen voor ons asiel. Op 28 oktober wordt er een speciale rondvaart georganiseerd waarvan de volledige kaartverkoop naar ons asiel gaat. Heb je zin in een mooie tocht over de Eem, koop dan een kaartje voor €27,50 per persoon.

Vaartocht

Tijdens de drie uur durende vaartocht zal De Inspiratieboot vanuit het Eemplein in Amersfoort de Eem afvaren. Onderweg verzorgt DJ Frans van Hal aan boord voor een gezellige loungesfeer, onder het genot van een hapje en een drankje. In het scheepsruim van het oude vrachtschip is een fotocollage te zien van de dieren uit ons asiel die nog op zoek zijn naar een baasje.

Natuurgids

Ook natuurgids Arthur Brilman gaat mee en geeft een kleine natuurexcursie over de Eem. De beheerder van Dierenbeschermingscentrum Amersfoort (DBCA) is aanwezig om vragen te stellen en te vertellen over het werk van het asiel.

Meer informatie

De vaartocht is van 12.00 – 15.00 uur op zaterdag 28 oktober en kost € 27,50 per persoon. Kijk voor meer informatie op De Inspiratieboot of bestel je kaarten op info@deinspiratieboot.nl 

Wij hopen natuurlijk dat er veel kaarten verkocht gaan worden! Kom jij ook?


Praktische informatie

Locatie Het Eemplein in Amersfoort
Leeftijd 0 - 100 jaar
Kosten Niet leden:
€ 27,50

Bekijk alle activiteiten