‘Mighty Mike’ in actie voor ons asiel!

22 mei 2018
‘Mighty Mike’ in actie voor ons asiel!

Unieke veiling met een opbrengst voor Dierenopvang Haarlemmermeer

Dinsdag 22 mei zal onder bezielende leiding van vijfvoudig winnaar van de Dutch Dart Masters, Michael van Gerwen, een veiling plaatsvinden van keukenapparatuur van de KeukenConcurrent. De gehele opbrengst van o.a. Whirlpool apparatuur, Boretti messensets en gesigneerde merchandise van Michael komen ten goede aan Dierenopvang Haarlemmermeer.

Bestemming opbrengst

Afhankelijk van de opbrengst zijn er een aantal nuttige aanpassingen op ons asiel te realiseren. Wij hebben dringend een nieuwe airco nodig voor op onze kattenafdeling. Hopelijk gaat dat lukken. Help ons dit realiseren en kom naar de veiling.

Initiatief KeukenConcurrent

De filiaalmanager van de KeukenConcurrent had de opdracht een veilingactie te organiseren in Haarlemmermeer waarvan de opbrengst ten goede zou komen voor een goed doel. Dat is Dierenopvang Haarlemmermeer geworden. De veiling is voor iedereen toegankelijk, maar inschrijven is verplicht want VOL=VOL.

Waar en wanneer

De veiling zal gehouden worden op dinsdag 22 mei van 20.00 – 21.30 uur in het filiaal van de KeukenConcurrent op het Cruquiusplein 38 in Cruquius. Inloop is vanaf 19.30 uur. Wil je komen en meebieden op de vele mooie producten zodat wij een nieuwe airco op de kattenafdeling kunnen aanschaffen, schrijf je dan in door een mail te sturen naar goededoelenveiling@keukenconcurrent.nl Entree is gratis!

Wat ga jij scoren? Vergeet je in elk geval niet aan te melden!


Praktische informatie

Locatie KeukenConcurrent Cruquisplein 38 2142 EV Cruquius
Leeftijd vanaf 18 jaar
Kosten

Bekijk alle activiteiten