Zondag 30 september Open dag Dierentehuis Alkmaar

30 september 2018
Zondag 30 september Open dag Dierentehuis Alkmaar
Kom jij ook op Zondag  30 september naar onze open dag? We zijn geopend van 12.00-16.00 uur.dierentehuisalkmaar

Je kunt kennis maken met de honden en katten die weer een nieuw baasje zoeken .

Zondag 30 september is het weer zover, we geven weer een kijkje achter de schermen van het Dierentehuis Alkmaar. We hebben een Rommelmarkt.

hondenschool MarYvo
Hondenschool MarYvo komt om het uur ( 12.30 -13.30 - 14.30 uur ) een demonstratie geven met honden die speuren en ook honden die de funcursus doen. Ook laten ze zien dat een asielhond het ook heel leuk vindt om iets te doen.


Hieronder volgt het verdere programma van deze dag.
Nogmaals delen wordt zeer op prijs gesteld in de hoop dat veel dieren middels deze dag op een gouden mandje getrakteerd worden. 

Tevens geven wij voor de eerste twee honden die geadopteerd worden een gratis Gedrags- en Gehoorzaamheidscursus weg.

Voor mensen die op deze dag besluiten een cursus bij Hondenschool MarYvo te gaan doen is er een korting van 10% per inschrijving.

Trimster Ilja van Trimsalon Victorie
komt een paar van onze hondjes trimmen en u kunt ook advies krijgen over de vachtverzorging van uw hond.trimsalon Victorie


Schminken voor de kinderen:schminken 
En we hebben een leuke Speurtocht.

Kortom het wordt weer een gezellige middag waar je met al je vragen terecht kunt. De honden en katten worden op deze dag niet geplaatst, als je geinterreseerd bent in een hond of kat kun je het dier reserveren. We vragen dan een borg van € 20.- contant. Er wordt dan een afspraak gemaakt op een later moment in die week voor de plaatsing (dit om een impulsbeslissing te voorkomen). Het is niet toegestaan om eigen dieren mee te nemen in het dierenasiel. Onze medewerkers en vrijwilligers geven je graag antwoord op al jouw vragen.


Praktische informatie

Locatie Dierentehuis Alkmaar, Bergerweg 185, Alkmaar
Leeftijd 0 - 100 jaar
Kosten

Bekijk alle activiteiten