Chauffeurs gezocht!

5 juni 2019

Met spoed zijn wij op zoek naar chauffeurs voor onze dierenambulance. Dierenambulance de Heuvelrug beschikt over twee dierenambulances en is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Help jij graag dieren, wil je zinvol en leerzaam vrijwilligerswerk doen en heb jij je rijbewijs? Dan past werken op de dierenambulance goed bij jou!

Bijzonder werk

Als vrijwilliger op de dierenambulance help je dieren in nood en dat is ontzettend bijzonder en mooi werk. De werkzaamheden zijn enorm divers; je bevrijdt dieren uit benarde situaties, brengt hen zo veilig mogelijk naar een opvanglocatie zoals een dierenasiel of dierenarts, controleert zwerfdieren op chip en brengt gevonden dieren terug naar hun eigenaar. Ook kun je ingeschakeld worden om de brandweer, politie en andere gemeentelijke diensten te assisteren. Dit doe je niet alleen maar samen met collega’s met een groot hart voor dieren.

Geen dag is hetzelfde

Geen enkele melding of dienst is hetzelfde en dat zie jij als een uitdaging. Je flexibiliteit en creativiteit komen zo goed tot hun recht. Met jouw rustige maar doortastende manier van handelen stel je dier en mens gerust. De aansturing wordt gedaan door onze meldkamer. Het werk op de dierenambulance is dankbaar en een avontuur maar kan je ook emotioneel zwaar vallen. Niet iedere melding loopt immers goed af. We zoeken daarom mensen die mentaal sterk in hun schoenen staan.

De vacature

Mogen wij jou binnenkort begroeten? Bekijk hier de vacature voor meer informatie en solliciteer.