Crowdfund actie: Help onze katten en honden in beweging te houden

Lokaal

15 juli 2019

We hebben het deze zomer weer razend druk met alle katten en honden die in onze Dierenopvang Haarlemmermeer binnen komen. Om onze asieldieren actief te houden, willen wij graag een behendigheidsbaan aanschaffen voor de honden en een looprad voor de katten. Zo wordt hun verblijf bij ons een stuk leuker en actiever. Bovendien is een gezond dier, een gelukkiger dier! Help jij ons mee?

Looprad voor katten
Veel katten raken de weg kwijt omdat ze met het mooie weer lekker de hort op gaan en dan niet altijd meer de weg terug naar huis kunnen vinden. Die katten komen dan bij onze opvang terecht, wachtend op hun baasje. Omdat ze veel energie hebben en hier niet naar buiten kunnen voor een ommetje, kropt die energie zich op en wordt het wachten vervelend. Wij willen de katten een uitlaatklep bieden zodat ze alsnog ‘aan de wandel’ kunnen: zo wordt het makkelijker en leuker voor de hen om bij ons te verblijven. Ook komt het steeds vaker voor dat de katten meer gewicht mee torsen dan goed voor hen is. Een kattenrad kan hen helpen met verantwoord afvallen.

Asielkat Lewis

Kijk de kat niet uit de boom! Help jij mee om onze katten fit te houden?


Behendigheidsbaan voor honden
Honden verblijven hier een aantal dagen tot lange periodes. We lopen, fietsen en doen trainingen met de asielhonden om ze lekkerder in hun vel te laten zijn. Daarnaast zouden we zo graag een behendigheidsbaan aanschaffen om hun energie in goede banen te kunnen leiden. Een blije hond is namelijk een gezondere hond en dus makkelijker te plaatsen! We willen graag een stevige, goede en veilige baan voor hond en begeleider en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Help jij mee een lach op het gezicht van onze trouwe viervoeters te toveren?