Geslaagde open dag regio Noordwest

26 november 2018

Eind september hebben zes asielen en het knaagdiercentrum van regio Noordwest hun deuren geopend voor publiek. Het was een druk bezochte open dag met een vol programma. Bij elk asiel werden leuke en leerzame activiteiten organiseerd.

Dierenopvang Haarlemmermeer en Dierentehuis Kennemerland organiseerden een wel heel speciale manier om hun honden te presenteren: via een rode loper. Ook vertoonde Dierentehuis Kennemerland demonstraties van speurhonden.

Bij Dierenbeschermingscentrum Amersfoort konden de kinderen zich laten schminken tot dier. Daarnaast kon het publiek bij meerdere asielen de dierenambulance bezichtigen en een kijkje nemen bij de werkzaamheden van een dierenarts. Natuurlijk ontbrak het niet aan lekkere hapjes en veel plezier! De dieren stonden uiteraard in de schijnwerpers.

Heb je de open dag gemist, maar ben je alsnog benieuwd naar onze asieldieren? Via www.ikzoekbaas.nl kun je kennis maken met de dieren uit onze opvangcentra. We hopen jullie allemaal te zien op de volgende open dag in 2019!