Gulle gift van OBS De Cirkel

14 maart 2018

Op dinsdag 13 maart mochten we tot onze grote vreugde een royale cheque van OBS De Cirkel in ontvangst nemen. De in Utrecht gevestigde basisschool organiseerde op 10 november een sponsorloop voor leerlingen uit groep 3 t/m 8. De opbrengst was bestemd voor een nieuwe schommel op het schoolplein en een goed doel naar keuze. We zijn zeer vereerd dat de school heeft besloten om de Dierenbescherming te steunen!

De sponsorloop werd georganiseerd door Niek, Gijs en Laura. Zij zitten in groep 7 en 8 van de school. “Met de hele school hebben we bepaald welk goede doel we wilden steunen. Daar kwam uiteindelijk de Dierenbescherming uit”, vertelt Niek. De drie leerlingen hebben veel tijd en energie in de organisatie van de sponsorloop gestoken. “We hebben enorm veel documentjes getypt, zoals posters en uitnodigingen voor de sponsorloop”, aldus Laura. Het vele werk heeft gelukkig zijn vruchten afgeworpen, want het resultaat mag er wezen. De kinderen overhandigden een prachtige cheque van maar liefst €1096,- aan de Dierenbescherming!

We zijn erg blij om dit bedrag in ontvangst te mogen nemen. De Dierenbescherming maakt zich sterk voor zoveel mogelijk dieren. De donaties en giften van derden helpen daar enorm bij. Namens de hele Dierenbescherming willen we OBS De Cirkel en in het speciaal Niek, Gijs en Laura hartelijk bedanken. We zijn trots op jullie!