IDEXX geeft gul aan de Dierenbescherming

20 december 2018

Tijdens de Kerstborrel van IDEXX ontving de Regiomanager van Noordwest Hans van Buiten een cheque van € 4.182,25. Dit bedrag is door de personeelsvereniging opgehaald.

IDEXX heeft sinds 2017 een samenwerking met de Dierenbescherming.  IDEXX Laboratories, Inc., is wereldwijd marktleider in diagnostische en informatietechnologische oplossingen voor diergezondheid en water- en melkkwaliteit.Vanaf 2017 hebben al ruim 50 medewerkers van IDEXX  één of twee dagen vrijwilligerswerk gedaan op één van onze dierenopvanglocaties in Amstelveen, Hoofddorp of Rijswijk. IDEXX stimuleert hun medewerkers om maatschappelijk actief te zijn door ze op jaarbasis twee extra vrije dagen te geven die ze hiervoor kunnen gebruiken. Omdat veel van de IDEXX medewerkers enorme dierenvrienden zijn, heeft IDEXX ons benadert voor deze unieke samenwerking. Een geweldig intitiatief.

Als Dierenbescherming zijn we uiteraard enorm blij met de helpende handen en het fantastische bedrag dat is ingezameld. We bedanken alle medewerkers van IDEXX  en kijken uit naar een voortzetting van de samenwerking in 2019.