Knappe kerel zoekt een nieuw thuis

21 oktober 2019

Hallo! Mijn naam is Hmong en ik ben een American Bully van 7 jaar. Een knappe kerel al zeg ik het zelf. Door omstandigheden ben ik in het asiel terecht gekomen en ook al zijn ze hier ontzettend lief voor mij; ik wil wel graag een nieuw thuis bij eigen baasjes. Om te zien of wij een match zijn, deel ik graag mijn profielpagina met jullie.

That's me! Een eerste indruk is natuurlijk erg belangrijk, dus op deze foto heb ik extra mijn best gedaan.

Karaktereigenschappen

Ik ben een vrolijke en enthousiaste kerel. De medewerkers hier noemen mij vaak een beetje lomp, maar ik kan er toch niets aan doen dat er plots een lantarenpaal staat halverwege de straat? Wandelen vind ik heerlijk en als ik kinderen tegenkom vind ik dit erg gezellig. Behalve als deze kindjes zo klein zijn dat ik ze per ongeluk omverloop. Kleine harige viervoeters genaamd katten vind ik helemaal niks.

Sta ik er niet goed op? 

Hobby's

Ik ben niet het type voor hiken, marathons of lange strandwandelingen; maar een gezellige wandeling met daarna een terrasje samen pikken of samen op de bank film kijken daar ben ik helemaal voor in. Is er iemand in het gezin wel gek op sporten? Dan vind ik het geen probleem om gezellig te komen kijken natuurlijk.

Ben je na het zien van mijn profiel enthousiast geworden? Bekijk dan hier mijn volledige profiel of kom gezellig kennis maken met mij!