Leenauto voor afgebrande Dierenambulance de Ronde Venen

8 januari 2018

In de nacht van vrijdag 5 januari op zaterdag 6 januari is door nog onbekende dader(s) de dierenambulance van de Ronde Venen in Amstelland aangestoken en volledig verwoest.

Door de hevige brand die is ontstaan, is de dierenambulance volledig uitgebrand en total loss verklaard. Hiermee is het belangrijkste middel om hun werk goed te kunnen doen weggevallen. Dierenambulance de Ronde Venen is een partner van de Dierenbescherming  in het verlenen van dierennoodhulp in de gemeente Amstelland.


Tijdelijke dierenambulance van de Dierenbescherming

Inmiddels is er een inzamelingsactie gestart om een nieuwe ambulance te kunnen aanschaffen. Gelukkig hebben vele mensen hier gehoor aan gegeven en is er al ruim twaalf duizend euro opgehaald. Met dit bedrag kunnen zij in elk geval alvast een nieuwe auto bestellen. Voorlopig krijgt de Ronde Venen een auto van de Dierenbescherming tot haar beschikking totdat de nieuwe auto geleverd kan worden, zodat ze in elk geval haar werk weer kan doen.

Nieuwe inrichting

Natuurlijk zijn de vrijwilligers van de Ronde Venen heel blij met de binnengekomen donaties, maar ook de inrichting zal hierbij aangeschaft moeten worden en daarvoor is nog steeds geld nodig. Alle donaties hiervoor zijn nog steeds welkom!

Wij wensen de vrijwilligers sterkte met het verwerken van deze nare en emotionele gebeurtenis.