Open dagen druk bezocht

Lokaal

8 oktober 2019

Verschillende locaties van de Dierenbescherming openden in het weekend van 28 & 29 september hun deuren voor geïnteresseerde dierenvrienden om een kijkje te nemen achter de schermen. Ondanks het slechte weer, was het een druk bezocht weekend. 

Bezoekers konden kennis maken met de dieren die bij ons verblijven, informatie krijgen over vrijwilligerswerk en struinen langs leuke kraampjes. 

Kerbert DierentehuisBij Kerbert Dierentehuis stond onze Dino klaar om alle bezoekers welkom te heten!
Knaagdierencentrum IJmuidenOok ons Knaagdierencentrum in IJmuiden was geopend voor bezoekers om een rondleiding te krijgen en kennis te maken met de asieldieren. 

Bij alle locaties waren verschillende leuke activiteiten te beleven, zoals een loterij, een quiz en voor de kinderen activiteiten zoals een speurtocht of knutselen. Ondanks het slechte weer zijn de open heel druk bezocht!Dierenopvang HaarlemmermeerBij Dierenopvang Haarlemmermeer waren er tal van leuke prijzen te winnen tijdens de SDO Loterij.


Dierentehuis AlkmaarNaast de verschillende activiteiten bij Dierentehuis Alkmaar zoals schminken & demonstraties met speurhonden, waren ook de medewerkers van Dierenambulance Noord-Kennemerland aanwezig om meer informatie te geven over het werk op de dierenambulance.