10 jarig jubileumfeest op zaterdag 15 juni

15 juni 2019
10 jarig jubileumfeest op zaterdag 15 juni

Dit jaar bestaat het Knaagspoor 10 jaar en dat vieren wij graag met jou op zaterdag 15 juni. Kom langs met familie, vrienden en kennissen en neem deel aan diverse leuke en informatieve activiteiten! Speciaal voor dit jubileum komt wethouder Henk van Os, van de gemeente Ridderkerk, om 12.00 uur de feestelijke opening doen.

Wat is er allemaal te doen? 

Neem een kijkje in onze dierenopvang en bezoek onze markt met informatie en leuke spullen. Showgroep Liberté zal na de officiële opening een spetterend optreven verzorgen en twee fantastische DJ's zorgen voor een muzikaal tintje. Houd voor het volledige programma onze Facebookpagina in de gaten.

Kinderactiviteiten

Voor de kinderactiviteiten zijn er strippenkaarten te koop aan de bar of bij het hek van het kinderplein.

  • Bezoek de dierenambulance, luister naar de verhalen en haal je eigen rijbewijs!
  • Neem je eigen knuffel mee voor een knuffeldierenkeuring bij de dierenarts.
  • Knutsel in de DIY-hoek, laat je sminken, zet een haarsierraad en lak je nagels.
  • Help een konijn bij het reddingsspel

De markt

Kom langs bij de Knaagspoorstand voor robuuste handgemaakte konijnen- en cavia villa's, diverse kruidenmixen en een superstunt aanbieding van Science Selective, Slaap Lekker Zacht Dominique's snuffelmat  en Kipi hebben alles in huis om jouw huisdier(en) te verwennen en MCJ Photography kun je terecht over informatie over de mooiste foto's. Ook voor jezelf zijn er genoeg hebbedingetjes te vinden Wink Kado's, Roosje Rosalie, Pineut, Iets traktaties, Siss Siss, By Evy en Mosaiks by Marion. Tevens wordt er informatie gegeven door Homeopathie voor Mens en DierMinimax Dierendokterde Egelopvang en Dermalavie.

Workshops

Er zijn diverse workshops te volgen. Waaronder:
  • Vachtverzorging
  • high five met je konijn
Naast deze gerichte workshops staan onze medewerkers en vrijwilligers je graag te woord om meer informatie te geven over het asiel en het adopteren en houden van konijnen en knaagdieren.

Loterij

De opbrengst van onze mega loterij komt geheel ten goede van ons operatiefonds. Koop al voor €1,- een lot (11 voor €10,-) en wie weet win jij de super hoofdprijs, een 32 inch televisie. Je maakt tevens o.a. kans op een middag paintball voor 10 personen van Fundustry Events, een lunchbon van Abrazo, diverse fotoshoots voor mens en dier, douglaspakketten, huishoudelijke gadgets, cadeaubonnen van Kranendonk Diervoeders, een speelgoedpakket voor je lieveling en nog veel meer.

Cupcakes & More

Altijd al eens een vegetarische snack willen proberen? Bij onze bar kun je terecht voor lekkere snacks, patat en kleine tussendoortjes. Ook staat onze befaamde Cupcake- en taarten stand er weer. Kom smullen onder het genot van een kopje koffie of thee.


Praktische informatie

Locatie het Knaagspoor Kastanjelaan 27a 2982CM Ridderkerk
Leeftijd 0 - 100 jaar
Kosten Divers

Bekijk alle activiteiten