Open dag 2019

28 september 2019
Open dag 2019
Kom naar onze open dag op:

Zaterdag 28 september van 10.00 tot 15.00 uur

 

Neem een uniek kijkje achter de schermen van onze opvang en maak kennis met onze dieren, medewerkers en vrijwilligers. Honden en kinderen van harte welkom! Er is genoeg te doen en te zien! 
Het programma wordt nog verder aangevuld!

Kinderen
Je knuffeldier in een wip weer beter gemaakt door onze knuffeldierenarts. Er is een supertoffe Miniworkshop voor kinderen en doe mee met de quiz over hondentaal. Geef je op want vol = vol.

Dierenarts
Titer bepaling van je huisdier is tijdens onze open dag mogelijk! Afspraak maken is noodzakelijk dus houdt onze facebookpagina goed in de gaten.

Trimster
Laat de nagels van je hond knippen of tandsteen verwijderen voor een prikkie bij Trimster Michelle van Trimsalon Krimpenerwaard.

Kattengedragstherapie
De Katbutler staat voor je klaar voor al je vragen over je katten. Ook kun je geweldige speeltjes en voerverrijkingsartikelen ideeën opdoen in de opvang!

Gezellige Fair
Ook dit jaar zal er op het plein weer een gezellige fair gehouden worden met diverse marktkraampjes. Aanwezig zijn o.a. De Mengelmoestuin, Dominique’s Snuffelmat en Enjoy Animals

Asielwinkeltje
Ons eigen nieuwe en tweedehands winkeltje met dierbenodigdheden, shoppen voor een prikkie! En dit jaar ook te koop onze mini shoppers voor de hond en kat.Wees een asieltopper en koop onze mini-shopper!

Dierenambulance
Ook dit jaar is hij weer van binnen en buiten te bewonderen en de ambulance chauffeurs vertellen u graag al hun belevenissen.

 


Praktische informatie

Locatie Dierenopvangcentrum Krimpen ad IJssel. Noord 102, 2921 AJ
Leeftijd 0 - 100 jaar
Kosten

Bekijk alle activiteiten