Chris Workel ontvangt Ida Zilverschoon Prijs 2017

11 december 2017

De jaarlijkse onderscheiding van de Ida Zilverschoon Prijs is op 8 december uitgereikt aan Chris Workel, die zich al ruim twee jaar inzet voor succesvolle statiegeldinzamelingsacties voor het Dierenopvangcentrum Gouda.

Chris is een loyale vrijwilliger die zelfstandig en met volharding het project statiegeldzuilen onder zijn hoede heeft.  In de wijde omgeving van Gouda heeft hij het contact met de eigenaren en bedrijfsleiders van de verschillende supermarkten om te overleggen over bijvoorbeeld het halen en brengen van de statiegeldzuilen.  Dat doet hij zo goed dat er dit jaar al bijna € 10.000 is opgehaald. Een super prestatie!


Vrijwilliger van het jaar

Voor de medewerkers van het asiel, die hem hebben opgegeven, was het duidelijk, dit jaar was het de beurt voor Chris om de prijs Vrijwilliger van Jaar 2017 de krijgen. Intake & Coördinatie manager Daniëlle van de Putte reikte de bijbehorende cheque van € 250,- aan een toch wat verraste Chris uit. 

Ida Zilverschoon Prijs

De Stichting Ida Zilverschoon beheert een fonds, dat wordt ingezet ter ondersteuning van personen en organisaties die zich inzetten voor het beschermen van dieren. Kijk voor meer informatie op Stichting Ida Zilverschoon.