Kringloop Alphen aan den Rijn doneert 750 euro aan de Dierenbescherming!

20 februari 2019

Elk jaar wordt er door Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn de Goede Doelen Selectie georganiseerd, waarin wordt bepaald welke goede doelen voor een donatie in aanmerking komen. Elke inwoner van gemeente Alphen aan den Rijn en/of bezoeker van de kringloopwinkels heeft ook in 2018 weer goede doelen mogen voordragen en de Dierenbescherming zat daar bij! Vervolgens is door middel van een puntenverdeling bepaald welke doelen een donatie mogen ontvangen.

De Dierenbescherming, en in het bijzonder het TNR vrijwilligersteam, was zeer vereerd dat zij op 14 februari, met veel liefde, een cheque van 750 euro in ontvangst mochten nemen!
De cheque werd in ontvangst genomen door Pat Buckley, coördinator van TNR, en onze trouwe vrijwilliger Erwin Draijer. Het geld zal aan een mooi doel worden besteed: voorkomen van dierenleed en bevorderen van dierenwelzijn. Het TNR vrijwilligersteam (TNR wil zeggen: trap, neuter and return en gaat over het voorkomen van grote groepen verwilderde katten in een gemeente) heeft al een uitstekende bestemming voor het mooie bedrag in gedachten: een paar nieuwe kooien om katten mee te kunnen vangen.

De Dierenbescherming wil de medewerkers en gulle gevers van Stichting Kringloop Alphen ontzettend hartelijk bedanken voor hun prachtige bijdrage van 750 euro!