Hondentrainster ontvangt de Ida Zilverschoon Prijs 2017

11 december 2017

De rots in de branding voor de Gehoorzame Huishond School in Breda ontvangt de Ida Zilverschoon Prijs voor Vrijwilliger van het jaar 2017.

Met vlag en wimpel genomineerd: Miranda van Wijck. Het weer was op zaterdag 9 december bar en boos maar dat maakte de uitreiking van de Ida Zilverschoon Prijs voor 2017 niet minder feestelijk.  Als hondentrainster bij de Gehoorzame Huishond School in Breda heeft Miranda afgelopen jaren vele aspirant trainers zien komen ... en gaan. Frusterend, maar Miranda hield vol en gelukkig want door haar onuitputtelijke inzet kunnen we de Hondenschool open blijven houden. Alle hulde!


Blijk van waardering

Voor alle vrijwilligers van de Gehoorzame Huishond School te Breda is het duidelijk: Deze blijk van waardering kon de Stichting Ida Zilverschoon niet beter geven dan aan Miranda. Namens de Stichting reikte Nita Kramer (grijze jas) de checque uit aan de altijd lachtende Miranda.   De titel Vrijwilliger van het jaar 2017 is voor Miranda. En dit mooie bedrag van € 250,-  is vrij te besteden. 

Stichting Ida Zilverschoon

De Stichting reikt jaarlijks prijzen uit aan personen en/of organisaties die zich in bijzondere zin positief onderscheiden op het gebied van de bescherming van dieren en/of het voorkomen en bestraffen van dierenmishandeling. Kijk voor meer informatie op Stichting Ida Zilverschoon.