Hill’s Pet Nutrition

Hill’s werkt samen met de Dierenbescherming aan één doel: het leven van asiel- en toekomstige huisdieren wezenlijk verbeteren, om ze te helpen een nieuw blijvend thuis te vinden.

Hill’s Pet Nutrition

Met deze samenwerking krijgen alle opvanglocaties van de Dierenbescherming de beschikking over de grote diversiteit aan diervoeding die Hill’s biedt. Daarnaast krijgen medewerkers bij deze opvanglocaties gerichte training en advies over hoe ze voor ieder dier optimale voeding kunnen kiezen. De combinatie van wederzijdse kennisuitwisseling over dieren en diervoeding van diervoedingproducent Hill’s en de specifieke kennis van de Dierenbescherming over het welzijn van asieldieren, maakt dit een waardevolle samenwerking.

Hill’s Food, Shelter & Love programma

Sinds 1939 maakt Hill’s gezonde en uitgebalanceerde voeding - op basis van wetenschap - voor honden en katten, om een verschil te kunnen maken in het leven van huisdieren. Het is de missie van Hill’s om de speciale band tussen mensen en hun huisdieren te verrijken.

De juiste voeding kan de manier waarop een dier zich voelt, eruitziet en gedraagt volledig veranderen. Daarom doneert Hill’s met het Hill’s Food, Shelter & Love programma Hill's voer aan asielen, om huisdieren een tweede kans te geven.

Sinds de start in 2002 heeft het programma, dat een doorlopende missie heeft om asieldieren te helpen, wereldwijd al meer dan 12 miljoen huisdieren uit asielen geholpen om een nieuw thuis te vinden, meer dan 235 miljoen euro aan voeding gedoneerd en werkt het bedrijf met meer dan 1000 opvangcentra wereldwijd samen.

Uit resultaten van het programma blijkt dat de dieren die de op wetenschap gebaseerde voeding van Hill’s krijgen energieker zijn, een mooiere vacht krijgen en een betere ontlasting hebben.

Dierenbuddy

Naast het doneren van Hill’s voer aan asielen, is Hill’s ook betrokken bij het Dierenbuddy project. Hierin ondersteunen vrijwilligers ouderen of chronisch zieken die zelf niet meer (volledig) voor hun huisdier kunnen zorgen en betaalde hulp niet kunnen financieren. De samenwerking met Hill’s maakt mogelijk dat ook deze dieren voeding krijgen die hun steeds veranderende leven en specifieke behoeften ondersteunt.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over Hill’s en haar voedingsfilosofie.