Sponsors

Wij geloven dat werken aan dierenwelzijn niet alleen ten goede komt aan dieren, maar ook aan mensen en daarmee aan de maatschappij als geheel.
Ook geloven we in de kracht en dynamiek van het bedrijfsleven om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn.

Wil je als bedrijf je maatschappelijke betrokkenheid inzetten door samen met de Dierenbescherming te werken aan een beter Dierenwelzijn? Dit kan op verschillende manieren! Sponsor de Dierenbescherming, of ga samen met ons een partnership aan.

Contact

Wil je met ons van gedachte wisselen over de mogelijkheden? Wij komen graag met je in gesprek!

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is sinds 1996 partner van de Dierenbescherming. De goededoelenloterij steunt de strijd tegen dierenleed met een jaarlijkse bijdrage van 1,8 miljoen euro. Daarnaast ondersteunt de Nationale Postcode Loterij de Dierenbescherming via haar eigen communicatiekanalen. Lees hier over onze samenwerking met de Nationale Postcode Loterij.

Booking.com

Via Booking.com kun je de Dierenbeschermingop een mooie manier steunen. Door het boeken van een reis via de unieke URL www.booking.com/steundierenbescherming steun je gratis de Dierenbescherming. Voor elke boeking wordt een aanzienlijk percentage aan de Dierenbescherming gedoneerd. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Medpets.nl     

Medpets is met een assortiment van meer dan 5000 producten de
grootste online dierenapotheek van Nederland. Je vindt hier onder andere diergeneesmiddelen, (dieet)voer, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor hondenkatten, kleindieren en paarden. Medpets staat voor kwaliteit en biedt deskundige, klantvriendelijke service en advies van de dierenarts. De gezondheid van ieder dier staat bij Medpets voorop en daarom is er vanaf 2016 een samenwerking opgestart met de dierenbescherming. Medpets gelooft in de samenwerkingskracht om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn.

Pet QR

PetQR logo DierenbeschermingPet QR heeft een slimme, lichtgewicht huisdierpenning met QR-code ontwikkeld om vermiste huisdieren sneller weer thuis te krijgen. Men kan deze penning bestellen en daarna een uitgebreid profiel van het dier online inrichten. Zo kunnen baas en dier gauw herenigd worden. En daar komt nog bij dat de Dierenbescherming 1 euro ontvangt per bestelde penning. Lees daar hier meer over.

Yarrah

Yarrah introduceerde in 1992 als eerste merk in Europa 100% biologisch diervoer voor honden en katten. Alle Yarrah producten worden geproduceerd volgens de strikte biologische regelgeving en met de beste ingrediënten. De producten bevatten geen kunstmatige of chemische toevoegingen, hormonen of conserveringsmiddelen..

7Digits

7Digits koopt gebruikte ICT apparatuur en maakt deze gereed voor
wedergebruik. Tevens biedt zij logistieke services en draagt zorg voor datavernietiging. Als partner van de Dierenbescherming faciliteert 7Digits in het te gelde maken van ICT donaties. Deze unieke samenwerking spaart het milieu en maakt de restwaarde van oude hardware beschikbaar voor dierenwelzijn.